کد خبر: 4286959
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۵
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی:

امر به معروف و نهی از منکر؛ دو اصلی که به مسئولیت اجتماعی معنا می‌بخشند

حجت‌الاسلام مصطفی فرخی گفت: امر به معروف یعنی گسترش و حمایت از هر آنچه به نفع مردم است و نهی از منکر یعنی مقابله با هرآنچه که به ضرر جامعه تمام می‌شود، این دو اصل، مسئولیت اجتماعی را معنا می‌بخشند و همگان در برابر آن وظیفه‌مند هستند. 

امر به معروف و نهی از منکربه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی، حجت‌الاسلام مصطفی فرخی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی، 17 خردادماه در نشست با کارکنان بیمه سلامت اینن استان بر اهمیت مسئولیت‌پذیری اجتماعی و نقش مردم در پیشبرد اهداف جامعه تأکید کرد.

وی ضمن تبریک فرارسیدن اعیاد قربان و غدیر خم، به تحولات نگران‌کننده جهانی اشاره کرد و گفت: امروز جهان با چالش‌هایی روبروست که نیازمند هوشیاری، همبستگی و حرکت جمعی مردم است. 

فرخی با اشاره به اهمیت تعامل بیشتر مردم و مسئولان افزود: رمز موفقیت در هر جامعه، حضور مردم در میدان و مشارکت فعال آنان در عرصه‌های مختلف است. همان‌طور که در آیه ۱۱۰ سوره آل‌عمران آمده است، اگر می‌خواهیم جامعه‌ای سالم و پویا داشته باشیم، باید مردم را پای کار آورد. 

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی نهادهای مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد را بازوان توانمند توسعه اجتماعی دانست و بر لزوم تقویت این تشکل‌ها تأکید کرد و افزود: امر به معروف و نهی از منکر تنها محدود به مسائل شرعی نیست، بلکه در همه ابعاد زندگی به‌ویژه در حوزه سلامت و درمان نیز مصداق دارد. 

وی با تأکید بر جایگاه جهاد تبیین در شرایط امروز کشور اظهار کرد: یکی از مظاهر مهم امر به معروف در زمان حاضر، تبیین درست واقعیت‌ها، روشنگری و مقابله با شبهه‌ها و تحریف‌هاست. جهاد تبیین، رسالتی است همگانی که باید از درون خانواده‌ها تا ادارات و سطح جامعه نهادینه شود. 

فرخی با بیان اینکه پیشگیری، اساس امر به معروف است، بیان کرد: اگر می‌خواهیم جامعه‌ای توسعه‌یافته داشته باشیم، باید با نگاه اصلاح‌گرانه و فرهنگ‌سازی اصولی در مسیر آن گام برداریم. امر به معروف فراتر از یک آموزه دینی، یک اصل انسانی و جهانی است که در بسیاری از کشورها با عناوین مختلف، در حال اجراست. 

وی مردم ایران را خیرخواه و نوع‌دوست توصیف کرد و گفت: این ویژگی، برخاسته از روحیه دینی و فرهنگی آنان است و اگر روش‌های اجرایی آن به‌درستی آموزش داده شود، می‌توان شاهد تحولات مثبتی در جامعه بود. آموزش صحیح و مستمر، سنگ‌بنای تحقق این مسیر است.

انتهای پیام
captcha