به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی، علی ایزدی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ۱۹ خرداد با اعلام این خبر افزود: برگزاری برنامه های شاد و متنوع فرهنگی هنری به منظور ایجاد شور و نشاط اجتماعی جهت اجرای منویات مقام معظم رهبری و تاکیدات وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
وی اظهار کرد: برگزاری کنسرت موسیقی به منظور غنی سازی اوقات فراغت نوجوانان، جوانان و خانواده ها و توسعه و ترویج فرهنگ و هویت ایرانی اسلامی انجام می شود و این امر در راستای تقویت روحیه جمعی همبستگی و همدلی اجتماعی شهروندان صورت می پذیرد.
ایزدی خاطرنشان کرد: برگزاری این کنسرت ها، فرصتی را برای نسل جوان و نوجوان فراهم می کند تا با هنر موسیقی آشنا شوند و اوقات فراغت خود را ارتقاء بخشند.
وی تاکید کرد: در همین راستا، از ابتدای سال جاری مجوز کنسرتهای مختلف پاپ و سنتی با هدف توسعه فعالیتهای حوزه موسیقی از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی برنامهریزی و صادر میشود.
انتهای پیام