کد خبر: 4288886
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۹
طی سال گذشته صورت گرفت

حمایت بیش از ۶۶۸ میلیارد تومانی مراکز نیکوکاری استان مرکزی از نیازمندان

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان مرکزی اعلام کرد که مراکز نیکوکاری در سال گذشته بیش از ۶۶۸ میلیارد تومان خدمت در قالب کمک‌های نقدی، غیر نقدی، خدمات و تخفیفات به نیازمندان ارائه داده‌اند.

مراکز نیکوکاریبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی کمیته امداد استان مرکزی، محمد رفیع‌نژاد، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان با اعلام این خبر افزود: مراکز نیکوکاری، خدمت‌محور و در انجام امور خیر و رسیدگی به فقرا و نیازمندان پیشگام هستند.

وی با بیان اینکه این مراکز با مسئولیت‌پذیری و مشارکت هیات عامل به صورت محله‌محور فعالیت کرده و نیازمندان را شناسایی می‌کنند، گفت: اقدام در راستای کمک به این نیازمندان، با استفاده از خیرین، هیات امنای مساجد، معتمدین محلی و ... انجام می‌شود.

رفیع‌نژاد خاطرنشان کرد: مراکز نیکوکاری در حوزه‌هایی همچون معیشت، درمان، مسکن، اشتغال‏، تأمین لوازم ضروری و جهیزیه برای جامعه هدف نیازمند، فعالیت می‌کنند.

انتهای پیام
captcha