کد خبر: 4292143
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۱
محسن مرادی بیان کرد

امر به معروف و نهی از منکر؛ محور ساخت جامعه مترقی

رئیس جهاد‌دانشگاهی استان مرکزی گفت: امر به معروف و نهی از منکر از محوری‌ترین فرایض مدنظر دین مبین اسلام در راستای ساخت جامعه مترقی از نگاه اسلام و قرآن بوده و بُعد آموزشی و تربیتی آن بسیار شاخص و قابل توجه است.

محسن مرادی رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزیمحسن مرادی، رئیس جهاد‌دانشگاهی استان مرکزی در گفت‌وگو با ایکنا از استان مرکزی، توجه کافی و درست به اجرایی شدن فریضه امر به معروف و نهی از منکر را زمینه‌ساز رشد و ترقی جوامع، کاهش آسیب‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و حتی سیاسی دانست و گفت: امر به معروف، یک بحث ترویجی است و مواردی همچون فرهنگ‌سازی، اقدامات فرهنگی و آشنایی با قوانین و اطلاع‌رسانی، از ارکان اولیه تحقق این فریضه الهی محسوب می‌شود.

وی آموزش همگانی امر به معروف و مطالبه‌گری و جلوگیری از شیوع روحیه انفعال و بی‌تفاوتی، اجرای امر به معروف و تذکر لسانی به شیوه درست و مؤثر، اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی در خصوص این دو فریضه، الگوسازی و حمایت قانونی و قضایی و... را در راستای دستیابی به اهداف این دو فریضه مهم مورد تأکید قرار داد.

رئیس جهاد‌دانشگاهی استان مرکزی همچنین اصلاح وضعیت موجود در مسیر ساخت آینده بهتر و صیانت از فرهنگ و ارزش‌های اسلامی و ایرانی را مستلزم پویایی فریضه امر به معروف و نهی از منکر دانست و اظهار کرد: به‌مناسبت هفته احیای امر به معروف و نهی از منکر، اقدامات متنوعی در جهاددانشگاهی واحد استان مرکزی برنامه‌ریزی شده و اجرا می‌شود.

وی انجام تبلیغات محیطی در راستای ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر، برپایی مراسم زیارت عاشورا توسط همکاران در دهه اول ماه محرم و روزهای چهارشنبه هر هفته تا پایان ایام محرم، فضاسازی محیطی در ساختمان‌های جهاددانشگاهی به‌مناسبت فرارسیدن ایام ماه محرم و دیدار با خانواده شهدا و جانبازان را از جمله این اقدامات برشمرد.

مرادی با اشاره به ارتباط مستقیم واقعه عاشورا و زمینه‌سازی برای ظهور منجی عالم بشریت و اهمیت زنده نگه داشتن این واقعه عظیم که رکن اساسی حفظ و تقویت اسلام و آموزه‌های اسلام ناب محمدی(ص) است، از برگزاری پویش «از عاشورا تا ظهور» به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی در ایام هفته امر به معروف و نهی از منکر خبر داد و افزود: دانشجویان تمام دانشگاه‌های استان می‌توانند در این پویش شرکت کنند.

وی همچنین از برگزاری پویش قرائت زیارت عاشورا و دعای علقمه از سوی این نهاد به‌مناسبت ایام ماه محرم خبر داد و اظهار کرد: با توجه به برخورداری جهاددانشگاهی از رسانه‌های عمومی و تخصصی ایسنا و ایکنا و اهمیت اقدامات مؤثر رسانه‌ای در راستای آگاه‌سازی مردم در حوزه اهمیت و جایگاه امر به معروف و نهی از منکر، در این ایام، تولید اخبار مرتبط و انجام گفت‌وگوهای کارشناسی در این عرصه در دستور کار این دو رسانه قرار دارد.

رئیس جهاد‌دانشگاهی استان مرکزی دیگر موضوع مورد توجه این نهاد را توجه و تمرکز بر موضوع مهم جهاد تبیین در عرصه‌های مختلف برشمرد و با تأکید بر اینکه تبیین دستاوردها و رویکردها در حوزه‌های مختلف و آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی به مردم مطابق با تأکیدات مقام معظم رهبری و در راستای تحقق منویات ایشان، باید به‌صورت مستمر انجام شود، افزود: بر این اساس، اقدام در این حوزه با استفاده از ظرفیت‌های متنوع جهاددانشگاهی در کنار تولید محتوا، پوستر، کلیپ‌های کوتاه و... نیز توسط این نهاد در حال انجام است.

انتهای پیام
captcha