کد خبر: 4321845
تاریخ انتشار : ۱۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۶
حسین بهبودی:

«زندگی با آیه‌ها» به‌دنبال تبدیل آیات قرآن به مسلمات فکری جامعه است

مدیرکل توسعه مشارکت‌های مردمی سازمان دارالقرآن الکریم گفت: طرح سه‌ ساله «زندگی با آیه‌ها» که از دو سال پیش آغاز شده، تا پایان سال سوم خود قصد دارد ۵۰ میلیون نفر از مردم ایران را با مفاهیم حدود ۲۰۰ آیه کلیدی قرآن آشنا کند و این آیات را به مسلمات فکری جامعه تبدیل کند.

«زندگی با آیه‌ها»حسین بهبودی، مدیرکل توسعه مشارکت‌های مردمی سازمان دارالقرآن الکریم در گفت‌وگو با ایکنا از استان مرکزی، جزئیات اهداف کمی طرح ملی زندگی با آیه‌ها را تشریح کرد و گفت: آشنایی و تغییر انگاره‌های ذهنی ۵۰ میلیون نفر با مفاهیم آیات منتخب حسب فرمایش رهبر معظم انقلاب و بهره‌مندی عملی و جهت‌گیری ذهنی ۳۰ میلیون نفر از این آیات در زندگی روزمره، از اهداف این طرح است.

وی همچنین، حفظ، تبیین و به‌کارگیری آیات قرآن کریم در زندگی برای ۱۰ میلیون نفر، تربیت یک میلیون سفیر قرآنی به‌عنوان کنشگر و راهبر فعالیت‌ها و راه‌اندازی ۱۰۰ هزار محفل مستمر قرآنی برای آموزش و تعلیم آیات را از دیگر اهداف برشمرد.

بهبودی تأکید کرد: این آمار و اهداف در افق سه‌ ساله طراحی شده و برای هر استان بر اساس جمعیت، ظرفیت و شاخص‌های بومی، سهمیه‌بندی شده است تا هر استان با شناخت دقیق سهم خود، طبق نقشه راه ملی، حرکت کند.

وی تصریح کرد: امیدواریم تا پایان سال سوم این طرح بتوانیم به این اعداد و ارقام برسیم و آیات منتخب به مسلمات فکری آحاد جامعه تبدیل شود.

انتهای پیام
دبیر:
لیلا بنیادی
خبرنگار:
علی فرقانی
captcha