کد خبر: 3877354
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۰

استفاده از شبکه‌های اجتماعی از حالت استاندارد خارج شده است

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی عدم رعایت قوانین را خط قرمز پلیس فتا برشمرد و اظهار کرد: متأسفانه شاهدیم در استان استفاده از شبکه‌های اجتماعی از حالت استاندارد خود خارج شده است، اصول را کنار گذاشته و به بیراهه رفته‌ایم.

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، احسان آنقی، رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی امروز، 19 بهمن در نشست هم‌اندیشی با فعالان فضای مجازی در خصوص برگزاری هرچه بهتر انتخابات که در سالن جلسات استانداری این استان برگزار شد، با اشاره به اینکه ادمین کانال‌ها برای جذب مخاطب از هر نوع روش غیر اصولی استفاده می‌کنند، اظهار کرد: متأسفانه شاهدیم در استان استفاده از شبکه‌های اجتماعی از حالت استاندارد خود خارج شده است، اصول را کنار گذاشته و به بیراهه رفته‌ایم.

وی به کانال‌هایی که قصد تخریب مسئولان و شخصیت‌های مهم استان را دارند هشدار داد و گفت: بی‌شک با تمامی این کانال‌ها برخورد خواهد شد و با هیچ‌یک از ادمین‌های کانال‌ها و یا گروه‌های مخرب تعارف نداریم.

آنقی خواستار رعایت خط قرمزهای نظام شد و تصریح کرد: با توجه به اینکه در آستانه انتخاب قرار داریم ما به‌عنوان مجری قانون از همه فعالان فضای مجازی می‌خواهیم که قانون را مبنای حرکتی خود قرار دهند و آیین‌نامه‌های ابلاغی را به دقت مطالعه و رعایت کنند.

عدم رعایت قوانین؛ خط قرمز پلیس فتا

وی عدم رعایت قوانین را خط قرمز پلیس فتا برشمرد و اظهار کرد: تخلفات انجام شده از سوی هر گروه و جناحی که باش رصد و به مبادی مربوطه ارسال شده است. قدرت رسانه بر هیچ‌کس پوشیده نیست و می‌توانند افکار عمومی جامعه را با ایده‌های خود همسو کنند. ادمین‌ها همیشه مراقب باشد، اما در مورد انتخابات دقت لازم را داشته باشند اگر قرارست از نامزد انتخاباتی حمایت شود باید در چارچوب قوانین باشد.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه برابر قانون از تبلیغات زودهنگام جلوگیری و تهدید به شدت پرهیز شود، تصریح کرد: در تبلیغات سالم انتخاباتی باید از هر نوع ایجاد تنش، ایجاد هیجانات واهی، بی‌اخلاقی و بداخلاقی جلوگیری کرد. از فعالان می‌خواهم آیین‌نامه و دستورالعملی که از سوی شاک(شورای امنیت کشور) ابلاغ شده است را با دقت مطالعه کنند تا بتوانیم انتخاباتی سالم برگزار و از اقدامات سو جلوگیری کنیم.

آنقی ادامه داد: اگر فضای انتخابات ناسالم باشد همه متضرر می‌شوند. تلاش ما بر آرام‌سازی فضاست و اگر قرارست برخورد قضایی صورت گیرد قطعا در فضایی به‌دور از هیاهو و تنش انجام می شود، موارد تنها در قالب تذکر انجام می‌شود تا جو آرام استان بهم نریزد.

وی تأکید کرد: تخریب چهره‌ها و نامزدهای انتخاباتی مصداق بارز جرم است و قطعا برخورد جدی و قانونی صورت می‌گیرد. اگر فرد مستنداتی دارند می‌توانند ارائه دهند و بنده شخصا رسیدگی می‌کنم، اما اینکه مستندات در فضای مجازی دست‌به‌دست شود عین بی‌اخلاقی است.

آنقی با بیان اینکه برخی از فعالان به جای ارائه اندیشه‌ها و نشاط سیاسی، فضای مجازی را آلوده می‌کنندف گفت: دامن زدن به اختلاف‌ها، دشمنی‌ها را افزایش می‌دهد و برخی افراد از تخریب رقیب‌های خود از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنند. آلودگی‌های فضای مجازی صدمه‌های جبران‌ناپذیری به پیکره جامعه وارد می‌کند.

فضای مجازی محدود به حدود جغرافیایی نیست

حجت‌الاسلام دانشی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی با تأکید براینکه فضای مجازی محدود به حدود جغرافیایی نیست، گفت: حتی در روستاها امروز برخی کانال‌ها دارای مخاطب بسیار هستند و تفکراتی را در قالب خوراک فکری انتقال می‌دهند.

وی از راهپیمایی 22 بهمن و انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به عنوان دو رخداد بسیار مهم یاد کرد و افزود: با توجه به اینکه وارد پنجمین دهه از پیروزی انقلاب اسلامی می‌شویم اهمیت انتخابات و حضور در راهیپمایی از اهمیت بیشتری برخوردارست.

دانشی برلزوم توجه و تبیین مبانی استکبارستیزی در این ایام خاص تأکید و تصریح کرد: در این 2روز برگ زرین دیگری در تاریخ ایران اسلامی رقم می‌خورد، این اتفاقات در سخت‌ترین شرایط کشور اتفاق می افند و مورد توجه تمام جوامع دوست و دشمن است.

انتهای پیام
captcha