کد خبر: 4274543
تاریخ انتشار : ۱۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۹

معرفی برگزیدگان مسابقه رسانه‌ای رزمایش بیست‌هزار نفری پیامبر اعظم(ص) ۱۹ استان مرکزی

همزمان با فرا رسیدن روز جمهوری اسلامی، در مراسمی از تولیدکنندگان آثار برگزیده مسابقه رسانه‌ای رزمایش بیست‌هزار نفری پیامبر اعظم ۱۹ تقدیر شد.

مسابقه رسانه‌ای رزمایش بیست‌هزار نفری پیامبر اعظم(ص) ۱۹ استان مرکزیبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سپاه روح‌الله استان مرکزی، جواد اکرمی، مسئول بسیج رسانه استان، ۱۲ فروردین با اعلام این خبر و ضمن اشاره به اهمیت بازتاب این رزمایش و اهداف برگزاری آن گفت: این رزمایش به عنوان نمادی از قدرت و آمادگی نیروهای مسلح و به ویژه بسیج در سطح استان، فرصتی است تا رسانه‌ها در رقابتی سالم به تولید محتوای فاخر و دقیق بپردازند. 

وی افزود: هدف از ایجاد این رقابت، تشویق رسانه‌ها به پوشش بهینه اخبار و تحلیل‌های دقیق در مورد این رویداد مهم است تا همه ابعاد و پیام‌های آن برای مخاطبان به تصویر کشیده شود. 

اکرمی بیان کرد: رزمایش پیامبر اعظم(ص) ۱۹ نه تنها به نمایش توانمندی‌های نظامی کشور کمک می‌کند بلکه موجب افزایش آگاهی عمومی از فعالیت‌های نیروهای مسلح و تقویت حس همبستگی و وحدت در جامعه می‌شود. 

مسئول بسیج رسانه استان مرکزی بیان کرد: تجلیل از آثار برتر خبرنگاران به‌ویژه در این زمینه، می‌تواند زمینه‌ساز افزایش کیفیت تولیدات رسانه‌ای و انتشار اخبار جامع‌تر در آینده باشد. 

در پایان این مراسم، از سه اثر برتر خبرنگاران با اهدای جوایزی تقدیر به عمل آمد: 

1. آزاده عباسی از خبرگزاری مهر

2. فاطمه قاسمی از پایگاه خبری جوان آنلاین

3. میلاد خانی از پایگاه خبری دیار آفتاب

انتهای پیام
captcha