کد خبر: 4322112
تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۳

پیش‌بینی 130 برنامه در هفته فرهنگی شازند

فرماندار شهرستان شازند از پیش‌بینی 130 برنامه در هفته فرهنگی این شهرستان خبر داد و گفت: هفته فرهنگی این شهرستان از روز میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) در ۲۰ آذرماه آغاز می‌شود و تا ۲۶ آذرماه جاری با برگزاری ده‌ها برنامه مردمی ادامه خواهد داشت.

هفته فرهنگیبه گزارش ایکنا از استان مرکزی، حجت‌الله نصیری، فرماندار شازند، چهارشنبه 19 آذرماه در جریان جلسه هماهنگی هفته فرهنگی شازند، اظهار کرد: این رویداد با هدف شناسایی، حفظ و معرفی فرهنگ بومی، مفاخر و مناظر طبیعی شهرستان به نسل جوان و اقصی‌نقاط کشور و با رویکرد کاملا مردمی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی طراحی شده است.

وی زمان برگزاری این هفته را از 20 تا 26 آذرماه جاری اعلام کرد و افزود: آغاز این هفته مصادف با سالروز میلاد حضرت زهرا(س) و روز زن خواهد بود و برنامه‌ها در تمام پنج بخش و شش شهر حوزه شهرستان شازند به‌صورت همزمان اجرا می‌شود.

فرماندار شازند مهم‌ترین برنامه‌های این هفته را برشمرد و گفت: دیدار و سرکشی به خانواده‌های معظم شهدا، مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی، گلباران مزار شهدا، برگزاری شادپیمایی و شادواره‌های محلی در نقاط مختلف شهرستان، رونمایی از کتاب‌های تألیفی نویسندگان و پژوهشگران بومی شازند، برپایی نمایشگاه‌های فرهنگی، هنری، صنایع دستی و سوغات محلی، تجلیل از مفاخر، نخبگان و برترین‌های حوزه‌های ورزشی، علمی، فرهنگی و هنری، اکران فیلم‌های برگزیده سینمای ایران، گردهمایی دانش‌آموزان و دانشجویان و استفاده از ظرفیت‌های آنان و برگزاری مسابقات و برنامه‌های ورزش همگانی از مهمترین برنامه‌هاست.

وی با تأکید بر مردمی بودن این رویداد گفت: تمام برنامه‌ها با مشارکت مردم، گروه‌های فرهنگی، هنری، هیئت‌های مذهبی، تشکل‌های دانشجویی و نهادهای محلی برگزار خواهد شد.

نصیری از همه شهروندان شازند، به‌ویژه جوانان و خانواده‌ها دعوت کرد تا با حضور پرشور خود در برنامه‌ها، به برگزاری هر چه باشکوه‌تر این هفته فرهنگی کمک کنند و از تمامی گروه‌های فرهنگی، هنری، علمی و آموزشی خواست تا فرمانداری را در اجرای مطلوب برنامه‌ها یاری رسانند.

حجت‌الاسلام غلامرضا پاپی‌الوار، دبیر اجرایی هفته فرهنگی شازند نیز در تشریح جزئیات دومین هفته فرهنگی این شهرستان اظهار کرد: تعداد برنامه‌های این هفته نسبت به زمان رونمایی از پوستر(که ۱۲۰ برنامه اعلام شده بود) با اعلام آمادگی دستگاه‌های مختلف افزایش یافته و اکنون بیش از ۱۳۰ برنامه متنوع در سطح شهرها و روستاهای شهرستان پیش‌بینی شده است.

وی افزود: مراسم افتتاحیه روز پنجشنبه، ۲۰ آذرماه مصادف با سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز بزرگداشت مقام مادر با گلباران قبور مطهر شهدا آغاز می‌شود و اختتامیه نیز روز چهارشنبه، ۲۶ آذرماه جاری برگزار خواهد شد.

دبیر اجرایی هفته فرهنگی شازند با اشاره به تنوع برنامه‌ها تأکید کرد: برنامه‌های این هفته در دو محور اصلی طراحی شده‌اند که شامل محور شادی و نشاط اجتماعی نظیر شادپیمایی‌ها، شادواره‌ها و برنامه‌های مفرح که هر کدام چندین زیربرنامه دارند و دیگری در محور هویتی، تاریخی و فرهنگی نظیر تجلیل از مفاخر، افتخارآفرینان و شخصیت‌های برجسته شهرستان است.

وی تصریح کرد: جلسات متعددی با شهرداران، بخشداران، دهیاران، مدیران دستگاه‌های اجرایی و تمام کسانی که تمایل به همکاری داشتند برگزار شده و برنامه‌ها با مشارکت گسترده مردمی و نهادهای محلی در تمام نقاط شهرستان اجرا خواهد شد.

انتهای پیام
دبیر:
لیلا بنیادی
captcha