کد خبر: 4316391
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۵

تجدید میثاق جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی با آرمان‌های شهدا

جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی به‌مناسبت فرارسیدن چهل‌وپنجمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی استان با آرمان‌های شهدا تجدید میثاق کردند.

تجدید میثاق جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی با آرمان‌های شهدابه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، علی‌عباس رئیس محمدی، سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی و جمعی از جهادگران جهاددانشگاهی استان، 21 آبان‌ماه با حضور در گلزار شهدای اراک، ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدا، با قرائت فاتحه و غباروبی قبور مطهر شهدا، یاد حماسه‌آفرینان هشت سال دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم را گرامی داشتند.
 
جهادگران استان مرکزی همچنین با هدف پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت و تجدید پیمان با آرمان‌های شهدا با خانواده شهیدان موسوی نیز دیدار کردند. 
 
در این دیدار که با همراهی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی و مدیر بنیاد شهید اراک انجام شد، خانواده این دو شهید والامقام به بیان خاطراتی از دو شهید گرانقدر هشت سال دفاع مقدس پرداختند و در ادامه با اهدای لوح تقدیری از سوی سرپرست جهاددانشگاهی استان، از صبر و پایداری خانواده این شهید تجلیل شد.
 
دیدار جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی با خانواده شهیدان موسوی
 
یادآور می‌شود، شهید «سیدمهدی موسوی» 24 اسفندماه سال 1363 در منطقه عملیاتی بدر در شرق دجله و شهید «سیدمجتبی موسوی» 18 اردیبهشت‌ماه سال 1366 در منطقه شلمچه به شهادت رسیدند.
 
انتهای پیام
دبیر:
لیلا بنیادی
captcha