مفاخر قرآنی به نسل جوان معرفی شوند/ زنگ اراک نواخته شد
کد خبر: 4006676
تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۶

مفاخر قرآنی به نسل جوان معرفی شوند/ زنگ اراک نواخته شد

فرماندار اراک با بیان اینکه مفاخر قرآنی اراک باید به نسل جوان معرفی شوند، گفت: شهروندان اراکی باید به شهر خود که مهد صنعت، مفاخر علمی، دینی، قرآنی، فرهنگی و کشاورزی است افتخار کرده و روی این امر تعصب داشته باشند.

مفاخرقرآنی اراک به نسل جوان معرفی شوند / روزاراک؛ فرصت احیای هویت شهری

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، حسین بختیاری، فرماندار اراک، امروز، ۲۸ مهرماه در مراسم نواختن زنگ اراک که به مناسبت فرا رسیدن سالروز به صدارت رسیدن امیرکبیر و روز اراک در مدرسه صمصامیه بیات این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: نام‌گذاری 28 مهر به نام روز اراک و اجرای برنامه‌های متنوع جهت آشنایی عموم شهروندان با این شهر اقدامی پسندیده از سوی شورای پنجم است.

وی در خصوص سبقه تاریخی و فعالیتی مدرسه صمصامیه بیات اراک بیان کرد: واقع همان روالی که برای تأسیس مدرسه دارالفنون توسط امیرکبیر طی شد برای احداث این مرکز آموزشی نیز انجام شد و از این مدرسه می‌توان به عنوان دومین دبیرستان کهن کشور نام برد.

بختیاری روند تزریق واکسن در اراک را قابل قبول توصیف کرد و با بیان اینکه بعد از گذشت چندین ماه از تزریق واکسن تعدادی از مردم از دریافت آن خودداری می‌کنند، ادامه داد: امیرکبیر در خلوت خود به حال مردمی که از انجام عمل مایه‌کوبی سرباز می‌زدند می‌گریست و امروز در خصوص کرونا نیز شاهد تعدادی از افراد هستیم که به کرونا و واکسن اعتقادی ندارند. امروز جمعیتی بالغ بر 10 هزار نفر قصد تجمع مقابل مجلس دارند و می‌خواهند مخالفت خود را با واکسیناسیون اعلام کنند.

وی ضرورت آگاهی بخشی عمومی و بالا بردن اطلاعات علمی مردم را مورد تأکید قرار داد و افزود: همه شهروندان اراکی باید به شهر خود که مهد صنعت، مفاخر علمی، دینی، قرآنی، فرهنگی و کشاورزی است افتخار کرده و روی این امر تعصب داشته باشند. این شهر دارای بزرگان و مفاخر قرآنی است که باید به مردم به ویژه نسل جوان معرفی شوند. برنامه‌های هفته اراک باید کاملاً مردمی باشد و دولت فقط در قالب حامی یاریگر برنامه‌ها و معرفی مفاخر باشند.

بختیاری با اشاره به اینکه بسیاری از پدران علوم همچون علم فیزیک از استان مرکزی برخاسته و موفقیت‌های بی‌نظیری را برای کشور به ارمغان آورده‌اند، اضافه کرد: در معرفی مفاخر باید کوشا باشیم. باید دید این خطه از سرزمین دارای چه ویژگی‌هایی است که یک چهارم مفاخر از آن برخاستند. لازم است هریک از ما مسئولان در راستای رفاه و آرامش شهروندان تلاش کنیم.

محمد جعفرپور، سرپرست شهرداری اراک، نیز در این مراسم، روز اراک وهفته فرهنگی را فرصتی برای احیای هویت شهری و افزایش حس تعلق شهروندان به شهر خود دانست و تصریح کرد: برای ایجاد حس تعلق باید افزایش سرمایه‌های اجتماعی مورد توجه باشد. اراک، شهر امیرکبیر، مدیران و سردارانی است که در حوزه‌های مختلف افتخاراتی برای این شهر، استان و کشور کسب کردند، اگرچه پیشینه صنعتی باعث شده که مظلومیت مفاخر بیشتر عینیت داشته باشد.

وی با بیان اینکه نام‌گذاری روز صدارت امیرکبیر به نام روز اراک با هدف افزایش حس تعلق شهروندی و سرمایه اجتماعی صورت گرفته است، اظهار کرد: در روز اراک و هفته فرهنگی باید توانمندی خود در عرصه‌های مختلف را بیشتر نمایان کرده و در معرفی بزرگان شهر و حتی استان بیش از پیش بکوشیم. در حقیقت گسترش شهرنشینی در اراک باعث کمرنگ شدن حس تعلق شهروندی شده است و این هفته فرصتی است تا این حس را ارتقا بخشیم.

یادآور می‌شود، در پایان مراسم زنگ اراک با حضور اعضای شورای شهر اراک نواخته شد.

انتهای پیام
captcha