حفظ آثار تاریخی، هویت‌سازی برای نسل‌های آینده است
کد خبر: 3617382
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۳
حسینی:

حفظ آثار تاریخی، هویت‌سازی برای نسل‌های آینده است

گروه فرهنگی: مدیرکل میراث فرهنگی استان مرکزی گفت: حفظ، مرمت و معرفی جاذبه‌های تاریخی نه تنها باعث رشد صنعت گردشگری و رونق اقتصادی می‌شود، بلکه برگ برنده هویت‌سازی برای نسل‌های آینده است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، محمد حسینی، مدیرکل میراث فرهنگی امروز دوشنبه 19 تیرماه، در بازدید از روند مرمت و نگهداری محوطه تاریخی خورهه محلات، گفت: حفظ، مرمت و معرفی جاذبه‌های تاریخی همانند این محوطه، نه تنها باعث رشد صنعت گردشگری و رونق اقتصادی می‌شود، بلکه برگ برنده هویت‌سازی برای نسل‌های آینده است از این رو می‌بایست این داشته‌ها را همچون ریشه‌های زرین حفظ و نگهداری کرد.
حسینی افزود: این محوطه به عنوان یکی از شناخته شده‌ترین و در عین حال جذاب‌ترین مقاصد گردشگری استان، به بستر سازی‌هایی برای جذب بیشتر گردشگر نیاز دارد از همین رو نشست‌هایی با سرمایه گذاران ایتالیایی داشتیم که در نهایت توانستیم با متقاعد کردن آنها نسبت به  سود دهی سرمایه‌گذاری در این منطقه، ساخت اولین هتل سازه فلزی و با قابلیت جابجایی را آغاز کنیم. شرکت ایتالیایی «سیلک‌رود» در این قرارداد متعهد شده که با استفاده از سازه‌های یوناهاوس پیش‌ساخته نسبت به ساخت مجتمع‌های اقامتی، پذیرایی، هتل‌های سبک و بازارچه‌های صنایع دستی اقدام کند. 
وی اظهار کرد: حجم سرمایه‌گذاری برای ساخت این مجتمع 40 میلیارد ریال است که تماما توسط بخش خصوصی تامین می‌شود، این سرمایه‌گذاری را باید از حسنات برجام در حوزه گردشگری دانست زیرا سرمایه‌گذاران ایتالیایی بارها اذعان داشتند که پیش از این تمایل چندانی برای حضور در ایران نداشتند چراکه مورد تحریم و فشار دولت‌ها قرار می‌گرفتند.
حسینی در ادامه گفت: مرمت و نگهداری مناسب از این محوطه تاریخی و همین طور ساخت این مجتمع اقامتی، قطعا به توسعه گردشگری که هدف دولت برای دستیابی به منابع اقتصادی سبز و پایدار و همینطور تولید شغل است، منجر می‌شود. 
گفتنی است محوطه تاریخی خورهه ۱۵ دی سال ۱۳۱۰ با شماره ۱۳۱ به ‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسید.
captcha