به گزارش ایکنا از همدان به نقل از روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان، دکتر رشید حیدریمقدم گفت: دسترسی به غذای ایمنی سالم در ایام تعطیلات نوروزی از روز پانزدهم اسفند ماه 97 لغایت 17 فروردین 98 از ساعت 8 صبح تا 20 شب به طور همزمان در سراسر کشور با حضور تعداد 240 نفر از بازرسان بهداشت محیط فعال در استان همدان اجرا میشود.
وی افزود: با عنایت به اهمیت کنترل و بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه، طبخ ، توزیع، عرضه و فروش مواد غذائی و اماکن عمومی حساس بین راهی، سامانههای آب رسانی مراکز اقامتی و سیاحتی و مراکز مشابه در راستای تحقق اهداف کلان وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی جهت تامین و حفظ سلامتی احاد جامعه ، این طرح اجرا میشود.
حیدری ادامه داد: تمام مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن بین راهی، مجتمع خدمات و رفاهی، سرویسهای بهداشتی پارکها، اماکن گردشگری و پایانههای مسافربری در ایام نوروز حداقل یکبار بازدید و جهت اماکن حساس حداقل دو بار بازدید انجام خواهد شد.
وی افزود: در مراکزی که فرآوری مواد غذایی به صورت میگیرد نظیر قنادی، فستفودیها، چلوکبابیها، رستورانها و لبنیاتیها، نانواییها و غیره نمونهبرداری انجام و به آزمایشگاه معاونت غذا ودارو ارسال میشود تا از نظر میکروبی و شیمیایی صلاحیت مصرف آنها بررسی شود.
دکتر رفعتی مدیر سلامت محیط و کار این معاونت بیان کرد: بازرسان بهداشت محیط در بازرسی اماکن حساس از تجهیزات پرتابل سنجش و نمونهبرداری از آب، مواد غذایی و سطوح برای بررسی وضعیت بهداشتی استفاده خواهند کرد.
وی خاطرنشان کرد: سامانه تلفنی 190 مرکز ثبت شکایات مردمی در وزارت بهداشت، بصورت شبانه روز به ثبت هر گونه شکایت بهداشتی از سوی مردم خواهد پرداخت که به صورت آنلاین مشاهده و رسیدگی خواهد شد.
انتهای پیام