ضرورت پرداخت مطالبات بیمارستان سینا توسط بیمه‌ها
کد خبر: 3795652
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۲
استاندار مرکزی عنوان کرد؛

ضرورت پرداخت مطالبات بیمارستان سینا توسط بیمه‌ها

گروه اجتماعی – سیدعلی آقازاده گفت: بیمارستان سینا در مرحله‌ای قرار گرفته که نیاز به کمک دارد و نیاز است در این روزهای پایانی سال بیمه‌ها در خصوص پرداخت مطالبات بیمارستان کمک لازم را انجام دهند.

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، سیدعلی آقازاده استاندار مرکزی عصر روز گذشته 14 اسفندماه در بازدید از بیمارستان سینا اراک با بیان اینکه این بیمارستان از استانداردهای کشوری بالاتر است افزود: وظیفه همه است که این بیمارستان را یاری کنند.
استاندار مرکزی بیان کرد: مجموعه استان باید تلاش کند که بیمارستان بخشی از خدمات توریسم سلامت کشور را نیز بر عهده بگیرد چراکه ظرفیت لازم در این بیمارستان وجود دارد.
آقازاده افزود: امروز کشور ایران میزبان بسیاری از بیماران کشورهای همسایه است و بیمارستان سینا نیز می‌تواند در این رابطه ارائه خدمت انجام دهد. باید تلاش کرد در گردشگری سلامت این بیمارستان را به جایی برسانیم که بتواند مستقل باشد.
وی ادامه داد: در این بیمارستان ۱۶۴ تخت‌خوابه، حدود ۱۲۰ تخت فعال است و ۵۰ درصد تخت‌های موجود استفاده می‌شود، این مهم نشان می‌دهد که حدود ۶۰ تخت آماده این بیمارستان می‌تواند از بیماران خارج از استان و کشور پذیرایی کند. امروز از مجموع ۶ میلیون گردش‌گر که وارد کشور می‌شوند حدود ۱۵ درصد گردش‌گر سلامت هستند و استان‌های فارس، اصفهان و یزد از این طریق درآمدهای نجومی دارند.

ضرورت پرداخت مطالبات بیمارستان سینا توسط بیمه‌ها
به گزارش ایکنا، صدیقی رئیس بیمارستان سینا نیز در این جلسه گفت: بیمارستان سینا ۲۴ میلیارد تومان از بیمه‌ها مطالبه دارد که حدود ۷ میلیارد تومان از بیمه تامین اجتماعی، ۳ میلیارد تومان از بیمه خدمات درمانی، ۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان از بیمه آتیه‌سازان، ۲ و نیم میلیارد تومان از بیمه دی و مابقی از سایر بیمه‌ها است.
وی افزود: مقرر شد بیمه دی، بیمه خدمات درمانی و بیمه تامین اجتماعی حداقل تا پایان سال حدود ۴ میلیارد تومان از معوقات خود را پرداخت کنند.
رئیس بیمارستان سینا در خصوص سایر مشکلات بیمارستان گفت: بیمه‌ها برخی از خدمات را پوشش نمی‌دهند و تقاضا داریم در سال آینده بیمه‌ها یاری کنند تا مردم در بحث‌ سرطان بتوانند از خدمات رادیوتراپی و شیمی درمانی استفاده کنند. برای نخستین بار بخش رادیوتراپی و شیمی درمانی در بیمارستان سینا به عنوان بخش خصوصی راه‌اندازی شده است.
صدیقی اضافه کرد: برنامه‌ریزی کرده‌ایم که رادیوتراپی حین عمل را نیز برای نخستین بار راه‌اندازی کنیم که اگر پشتیبانی لازم انجام شود ظرفیت ارائه خدمات ویژه به بیماران در این بیمارستان وجود دارد.
رییس بیمارستان سینا ادامه داد: در بیمارستان سینا به صورت ۲۴ ساعته متخصص اطفال حضور دارد و تنها مرکزی است که خدمات آندوسکوپی و کولونوسکوپی و خدمات پیشرفته گوارشی را هنگام بیهوشی انجام می‌دهد.
وی تاکید کرد: تنها بیمارستانی هستیم که مجوز گردشگری سلامت در استان را اخذ کردیم و تا الان هم‌ به طور پراکنده بیمار خارجی پذیرش شده و برنامه‌ریزی شده از کشورهای عمان، عراق، افعانستان تعداد قابل توجهی بیمار در قالب گردش‌گر سلامت پذیرش شود.
رئیس بیمارستان سینا اراک افزود: این بیمارستان در تیر ماه سال ۹۶ با حضور وزیر بهداشت به بهره‌برداری رسید و برای تکمیل این پروژه مبلغ ۲۰ میلیارد تومان تسهیلات از بانک ملی تامین شده است.
صدیقی بیان کرد: با وجود مشکلات پیش‌رو، این بیمارستان از لحاظ استانداردها و تجهیزات و امکانات و بخش‌های مختلف بیمارستانی نمونه در منطقه است.
وی با اشاره به اینکه این بیمارستان علاوه بر استان مرکزی آماده ارائه خدمت به مردم استان و منطقه است، گفت: علاوه بر آن حتی مجوز توریسم درمانی را نیز گرفته است.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: بیمارستان سینا در زمینی به مساحت ۱۲هزار متر مربع و بنای ۲۲ هزار متر مربع بنا شده است و امروز در خدمت‌رسانی به بیماران تمام تلاش خود را به کار گرفته و با تمام توان و امکانات فعالیت می‌کنند.
رئیس بیمارستان سینا ادامه داد: این بیمارستان ۳۹۰ نفر پرسنل دارد و با بخش‌هایی که واگذار شده نزدیک به ۴۵۰ نفر به شکل مستقیم در بخش‌های اداری و درمانی مشغول به کار هستند.
وی خاطر‌نشان کرد: ما سعی کردیم در بیمارستان از نیروهای جوان استفاده کنیم و در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد پرسنل جوانان زیر ۳۰ سال هستند.
انتهای پیام

captcha