تربیت دانشجو در تراز قرآن؛ رسالت دانشگاه علوم پزشکی
کد خبر: 3875930
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۲

تربیت دانشجو در تراز قرآن؛ رسالت دانشگاه علوم پزشکی

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: تربیت دانشجویان متعهد، متخصص و آشنا با مسائل قرآنی، اخلاقی و معرفتی از رسالت‌های دانشگاه علوم پزشکی است، توصیه بنده به همکاران خودم این است که بتوانیم از قرآن استفاده‌های کاربردی داشته باشیم.

سیدمحمد جمالیان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی، در حاشیه هفتمین همایش ملی قرآن، عترت و سلامت در گفت‌و‌گو با ایکنا از استان مرکزی، گفت: طبق برنامه اعلام شده آمادگی خود را برای میزبانی هفتمین همایش کشوری قرآن، عترت و سلامت به فرهنگستان علوم پزشکی کشور اعلام کردیم و خوشبختانه مورد موافقت قرار گرفت.

وی در رابطه با خروجی همایش و آثار آن برای استان تصریح کرد: کمرنگ شدن اخلاق پزشکی، ارزش معنوی و قداست کار پزشکی یکی از خلأهای موجودست که باید مورد توجه قرار گیرد، بزرگترین کمک ما از همایش سیاست‌گذاری‌های کلان برای پوشاندن این ضعف است.

جمالیان اضافه کرد: با استفاده از ارزش‌ها و آموزه‌های قرآنی و عترت می‌توان پزشکی را به جایگاه اصلی خود بازگرداند و خلأهای ایجاد شده را برطرف کرد. سیاست‌گذاری کلان در حوزه سلامت یکی دیگر از برکات برگزاری همایش قرآن، عترت و سلامت در استان است.

وی در ادامه به برگزاری نشست‌های تخصصی با محوریت‌های مختلف در همایش اشاره کرد و افزود: سخنرانی اساتید به‌نام حوزه پزشکی که در حوزه قرآن نیز دستی برآتش دارند می‌تواند در قالب الگوی راه و برنامه‌های راهبردی ارائه شود تا ما درک عمیق‌تری از این کتاب الهی داشته باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان در خصوص استقبال جامعه پزشکی استان از برگزاری همایش ذکر شده هم گفت: با توجه به اینکه شهادت حضرت فاطمه(س) روز چهارشنبه، 9 بهمن بود و پنجشنبه تقریباً همه پزشکان تعطیل هستند، اما خوشبختانه استقبال از این همایش بسیار خوب بود و حتی پزشکان بالینی و کشیک نیز پس از اتمام زمان کاری هم حضور داشتند.

جمالیان اظهار کرد: متأسفانه به دلیل تعطیلی دانشگاه‌ها از حضور دانشجویان محروم بودیم، امید است در آینده‌ای نزدیک این همایش با حضور دانشجویان برگزار شود تا بیشتر با مباحث قرآنی، اخلاقی و عترتی مرتبط با رشته‌های پزشکی آشنا شوند.

وی تربیت دانشجویان متعهد، متخصص و آشنا با مسائل اخلاقی، قرآنی و معرفتی را از رسالت‌های دانشگاه علوم پزشکی دانست و بیان کرد: توصیه بنده به همکاران خودم این است که بتوانیم از قرآن استفاده‌های کاربردی و عملیاتی داشته باشیم، قرآن تنها برای قرائت در مراسم مختلف و روخوانی روزمره نیست، علاوه‌ بر روخوانی آیات باید در مفاهیم آن تدبر کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در پایان تأکید کرد: قرآن نباید در گوشه کتابخانه‌ها و گوشه‌ای از منزل به عنوان کالای لوکس باشد، امید است این کتاب الهی را خوانده در آیات تدبر و مورد بحث قرار دهیم؛ چراکه هر آیه از این مصحف شریف می‌تواند پیام علمی، معنوی و اخلاقی داشته باشد.

انتهای پیام
captcha