اولین خانه تشکل‌های حرفه‌ای گردشگری کشور در اردبیل راه‌اندازی شد
کد خبر: 3907362
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۹

اولین خانه تشکل‌های حرفه‌ای گردشگری کشور در اردبیل راه‌اندازی شد

برای اولین بار در کشور، خانه تشکل‌های حرفه‌ای گردشگری اردبیل با حضور رئیس و اعضای جامعه هتلداران کشور در خانه ارشادی اردبیل راه‌اندازی شد.

اولین خانه تشکل‌های حرفه‌ای گردشگری کشور در اردبیل راه‌اندازی شدبه گزارش ایکنا از اردبیل به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل، برای اولین بار در کشور خانه تشکل‌های حرفه‌ای گردشگری اردبیل با حضور رئیس و اعضای جامعه هتلداران کشور در خانه ارشادی اردبیل که یکی از خانه‌های تاریخی منطقه است، راه‌اندازی شد.
جمشید حمزه‌زاده، رئیس جامعه هتلداران کشور در این آیین اظهار کرد: استان اردبیل از استان‌های موفق در حوزه ایجاد تعامل، انسجام و همبستگی بین تشکل‌های حرفه‌ای مختلف بوده و در این حوزه اقدامات شایسته‌ای انجام داده که نمونه آن راه‌اندازی خانه تشکل‌های حرفه‌ای گردشگری در استان توسط اداره کل میراث فرهنگی اردبیل است.
وی بیان کرد: نه تنها میراث فرهنگی اردبیل در این حوزه در کشور پیشرو بوده بلکه در کنار تشکیل این تشکل یکی از خانه‌های تاریخی مهم در اردبیل را برای فعالیت این تشکل‌ها اختصاص داده که این نشان از حمایت حداکثری میراث فرهنگی استان اردبیل از تشکل‌های حرفه‌ای گردشگری است که نتیجه آن تعامل هر چه بیشتر این تشکل‌ها خواهد بود.
رئیس جامعه هتلداران کشور با اشاره به نبود هیچ گونه اختلافی بین تشکل‌های گردشگری در استان اردبیل گفت: این مهم نتیجه حمایت‌های اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان اردبیل از تشکل‌های حرفه‌ای است که می‌تواند الگویی براس استان‌های دیگر تلقی شود.
حمزه‌زاده با اشاره به پیشتازی جامعه هتلداری استان اردبیل در زمینه استانداردسازی مراکز اقامتی، آموزش کارکنان و ارائه‌دهندگان خدمات و نیز سرمایه‌گذاری در بخش اقامتی صنعت گردشگری عنوان کرد: احداث هتل‌های پنج‌ستاره در اردبیل گامی بزرگ در تامین زیرساخت‌های گردشگری در این استان به شمار می‌رود که برای تقویت این حوزه آماده همکاری‌های لازم هستیم.
وی وجود همه جاذبه‌های فرهنگی، تاریخی و طبیعی گردشگری در استان اردبیل را در کنار مجموعه چشمه‌های آب‌گرم و معدنی و نیز پل‌های معلق و پیست‌های اسکی، ظرفیتی بالا برای جذب گردشگر خارجی و داخلی دانست و خواستار در اولویت قرار گرفتن بخش گردشگری در برنامه‌های راهبردی توسعه استان اردبیل شد.
رئیس جامعه هتلداران کشور نبود انسجام لازم را از جمله مشکلات تشکل‌ها در کشور دانست و افزود: برای حل مشکلات نیازبه زبان مشترک داریم که در استان اردبیل در این زمینه اقدامات مطلوب و تاثیرگذاری انجام شده است.

قدردانی امام جمعه سرعین از اقدامات در بخش گردشگری استان اردبیل
حجت‌الاسلام محمود اصغری، امام جمعه سرعین نیز در این آیین با قدردانی از اقدامات انجام شده در بخش گردشگری استان اردبیل اظهار کرد: رونق صنعت گردشگری در سطح استان مرهون تلاش‌های شبانه‌روزی فعالان و کارکنان در اداره‌کل میراث فرهنگی استان است.
وی با اشاره به اهمیت بخش گردشگری گفت: با رونق این بخش می‌توانیم شاهد توسعه اشتغال و درآمدزایی در منطقه و به تبع آن تحقق شعار سال باشیم که شاهد دستیابی به این مهم در سطح استان هستیم.
امام جمعه سرعین با اشاره به آیات و روایاتی مبنی بر اهمیت سفر افزود: وجود توصیه‌های دینی همچون مسافرت کنید تا سالم بمانید و در مسافرت‌ها تبادل فرهنگ می‌شود و آیات و روایاتی از این دست نشان از اهمیت سفر و گردشگری است.
اصغری افزایش سفر به استان اردبیل و رونق صنعت گردشگری در منطقه را نیازمند توسعه زیرساخت‌ها و سرمایه‌گذاری‌ها در این حوزه دانست و بیان کرد: در این حوزه در دو سال اخیر در سطح استان و به ویژه شهرستان سرعین اقدامات قابل توجهی انجام شده است.

با رایزنی با تشکل‌های حرفه‌ای به دنبال برنامه‌ریزی برای پساکرونا هستیم
نادر فلاحی، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل نیز اظهار کرد: تعطیلی بسیاری از اصناف بر اثر توقف سفر‌ها و فعالیت‌ها در بخش گردشگری نشان از اهمیت گردشگری در اشتغال، درآمدزایی و ارزش افزوده دارد و بیانگر لزوم توجه جدی به این حوزه است.
وی با اشاره به نقش و اهمیت تشکل‌های حرفه‌ای در رونق صنعت گردشگری در ایام پساکرونا گفت: با رایزنی با تشکل‌های حرفه‌ای به دنبال برنامه‌ریزی با خلاقیت و ابتکار برای آمادگی در دوران پساکرونا هستیم.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل یکی از مطالبات اساسی تشکل‌های گردشگری را واگذاری مکان برای تعامل و هم‌اندیشی این تشکل‌ها دانست و عنوان کرد: راه‌اندازی اولین خانه تشکل‌های حرفه‌ای گردشگری کشور گامی بزرگ در این راستا و توسعه گردشگری استان و ایفای نقشی موثر برای هم‌افزایی و تاثیرگذاری بیشتر تشکل‌ها است.
فلاحی افزود: تشکل حرفه‌ای فعالان صنعت گرشگری متشکل از اجتماع نمایندگان انجمن‌های حرفه‌ای استان بوده که نمایندگی کلیه تشکل‌های گردشگری استان را بر عهده دارد.
وی تصریح کرد: این کانون شامل جامعه حرفه‌ای هتل‌ها و مراکز اقامتی، انجمن سلامت، تندرستی و آبدرمانی، انجمن حرفه‌ای واحد‌های پ‍ذیرایی بین‌راهی، انجمن حرفه‌ای مراکز تفریحی، انجمن حرفه‌ای راهنمایان گردشگری، انجمن حرفه‌ای دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری، انجمن حرفه‌ای مراکز آموزشی مطالعاتی و پژوهشی، انجمن حرفه‌ای اقامتگاه‌های بومگردی، انجمن حرفه‌ای دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری دارای مجوز گردشگری سلامت، انجمن حرفه‌ای گردشگری الکترونیک و انجمن‌هایی که با افزایش فعالیت‌ها تعدادشان افزایش می‌یابد، است.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل رسیدگی به اختلافات بین انجمن‌ها در هر استان را بر عهده کانون با نظارت اداره کل دانست و افزود: اعضای کانون انجمن‌های حرفه‌ای از اجتماع روسای هیئت مدیره انجمن‌های حرفه‌ای گردشگری آن استان به علاوه یک نفر نماینده اداره کل به عنوان عضو ناظر تشکیل می‌شود.
فلاحی عنوان کرد: در استان اردبیل معاونت گردشگری این اداره کل با ابتکار عملی که انجام داده سازمان‌های ۲۵ گانه مردم‌نهاد را با همکاری معاونت سرمایه‌گذاری در کنار این تشکل‌ها در خانه تشکل‌ها در خانه تاریخی ارشادی جای داده تا از ظرفیت سمن‌ها برای تحقق اهداف توسعه‌ای در حوزه گردشگری استفاده شود.

انتهای پیام
captcha