به گزارش ایکنا از استان مرکزی، سیدحسن حسینی، مدیرعامل مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت «مبین» کمیجان، 21 شهریورماه در نشست اعضای اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت استان مرکزی با حسین محمودیفر، سرپرست ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان که در سالن جلسات ادارهکل برگزار شد، دلیل اجرای طرحهای دستوری در مؤسسات قرآن را اینگونه بیان کرد: اعتباراتی که از ستاد برای مؤسسات قرآن در نظر گرفته میشود فقط برای انجام ابلاغیهها و برنامههای دستوری است.
وی گفت: غالباً برای طرحهای خلاقانه و ابداعی چنین اعتباری در نظر گرفته نمیشود و مؤسسات قرآن مجبور هستند برای اخذ اعتبارات در همین مسیر حرکت کنند و اگر مدیری طرح ابتکاری داشته باشد باید از هزار پیچوخم بگذرد، آن هم مشخص نیست اعتباری اختصاص پیدا کند یا خیر. متأسفانه چون مؤسسات قرآن از لحاظ اعتبارات در مضیقه هستند، راهی جز تبعیت برای جذب بودجه ندارند.
حسینی با بیان اینکه دغدغه خانوادهها برای پرداخت هزینه کلاس زبانهای خارجه با آموزش قرآن قابل قیاس نیست، اضافه کرد: خانوادهها برای تهیه شهریه کلاس زبان فرزندان خود بسیار اهتمام و دغدغه دارند، اما برای کلاس قرآن که شاید فقط یک پنجم آن هزینه را داشته باشد این اهتمام وجود ندارد.
مدیر مؤسسه قرآن و عترت «مبین» کمیجان اظهار کرد: متأسفانه آموزش و پرورش در آموزش قرآن ضعف دارد و نمیتواند دانشآموزان را آنگونه که شایسته است، آموزش دهد. سال گذشته معاون پرورشی استان از اجرای طرح قرآنی «اتقان» بهمنظور استفاده از ظرفیت مؤسسات در مدارس خبر داد و گفت: مؤسسات قرآن جهت آموزش مجوز ورود به مدارس را دارند، اما افرادی همچون بنده از جزئیات بیاطلاع بودم. سؤال اینجاست که اگر قرار باشد مؤسسهداران در مدارس فعالیت کنند آیا اعتباری برای آن در نظر گرفته شده است؟
مهدیه قاسمی، مدیرعامل مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت «منتظران موعود» اراک نیز در این نشست به رفع مشکلات پیشدبستانیهای قرآنی با پیگیریهای انجام شده اشاره کرد و با بیان اینکه مشکلات در حوزه مهدهای قرآن کماکان وجود دارد، گفت: برخی از مؤسسات در حوزه مهد قرآن نیز فعال هستند، اما مدارک آنان از سوی آموزش و پرورش پذیرفته نمیشود و خانوادهها رغبتی برای ثبتنام فرزندان خود در این کلاسها را ندارند.
قاسمی بیان کرد: این ابلاغیه خردادماه به دست ما رسیده است و پس از آن ثبتنامیهای ما به شدت ریزش دارد و خانوادهای متقاضی مهد قرآن نیست تا خردسالان مورد آموزش قرار گیرند. در واقع پل ارتباطی ما در این بخش با خانوادهها در حال قطع شدن است و باید در قالبهای دیگر کار کنیم.
انتهای پیام